Klubbritt nr. 4: Svartskogsrunder

Det årlige cowboyrittet levde virkelig opp til sitt navn. Før start ble det avgjort at vi skulle unngå det dårlige veidekke ned mot Svartskog, og heller sykle over nylagt asfalt rett før kirka. Dette ga god muligheter for høy fart i utforkjøringen, og farten ble brukt til det fulle! Rittet ellers var preget av et jevngodt felt, slik at ingen fikk komme avgårde. Etter 3 runder ble det derfor avgjort i en massespurt, som Thomas tok med omtrent 2 sykkellengder for Øyvind B og Erik S.

Resultater:

  1. Thomas
  2. Øyvind B
  3. Erik S
  4. Tommy
  5. Kim
  6. Tore
  7. Espen
  8. Konrad

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>