Frikransen klubbritt nr. 1

Kaldt, men fine forhold dannet grunnlaget for årets første klubbritt. Her er alle spente på formen, og rittet preges ofte av aggresiv kjøring. Denne utgaven var ingen unntakk, og allerede i første forsering etter frislipp av Movasskneika dundret John-Tommy til, med Thomas på slep. Det ble kjørt hardt til målpassering, hvorpå tempoet sank litt, og flere klarte å komme tilbake til tetduoen. Samme opplegg gjentok seg egentlig den neste forsering, og det ble raskt klart at mange ville spare krefter til den siste bakkespurten. John-Tommy og Thomas fikk raskt en luke opp siste bakke til mål, og Thomas gjorde som Valverde: sitte på hjul til det er 150 meter igjen, for  dermed å ta sin tredje seier på rad i Fleche Maridalen.

Vi gir tommel opp for Kyrre, som fullførte med ribbeinsbrist!

Resultater:

  1. Thomas
  2. John-Tommy
  3. Erik S
  4. Øyvind B
  5. Jostein
  6. Richard
  7. Konrad
  8. Tore B
  9. Kyrre
  10. Hans Jørgen DNF

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>