Sesongens siste på Bjerke Cross

Enkelte valgte å kjøre omvendte adventsdrag i Grefsenkollen, mens andre valgte å vise frem Frikransens høstfarger på Bjerke travbane siste lørdag i november 2016.

Som alltid på Bjerke er underlaget mykt, og på de siste rundene kan man kjenne det berømte suget fra den våte sandkasssa.

De 3 bukkene Havik stilte opp, som alltid på denne tiden av året, og først ut i bildeserien kom den yngste Kyrre over og igjennom varebilsbrua.

kyrre20162

Kyrre i fint driv gjennom varebilen, et nytt type hinder innenfor Cyclocross segmentet som har kommet for å bil !?

 

esadventcross2016 josteinadventkross2016 gauteadventkross2016

Årets klubbmester jaget årets CX-komet Jostein helt inn til mål, men slet i alle partier untatt på stil, bart og profil.  Jostein var best over stokk og stein, og gjennom bil.  Neste år er det bare å hive seg med gutter. Et ritt som herved anbefales.  Hans Jørgen debuterte innenfor CX, og kunne etter målgang røpe at de siste ukers trening i Holmenkollen ski-anlegg på skøyte-ski, muligens ikke ga resultater i form av av- og påstignings teknikk på sykkelen. Men han kommer plutselig sterkt tilbake neste år.

Hans Jørgen

Hans Jørgen

Resultatene kan beskues her, og masse Kudos til Jostein som er i knallform !  http://www.mylaps.com/en/classification/4232582?perClass=1

 

 

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>