Trening og klubbritt uke 37

Tirsdag ligger det an til tidenes finale i kampen om klubbmestertrøya. I hvert fall tre, og kanskje også fire, kan vinne sammenlagt. Her lukter det astmaspray, avtaler om opptrekk, hjelperyttere og bestikkelser. Møt opp alle mann! Vi trenger fotograf og måldommer om du ikke selv deltar. Vi starter på Brekke kl .18 og sykler opp Greveveien, ned til hovedveien igjen og videre til Skar, før vi tar av på Gamleveien og sykler den tilbake til Hammeren. Vi fortsetter inn til Brekke hvor vi runder og sykler samme løypa en gang til. Målgang er på vei inn til Brekke hvor vi også har målgang på Maridalstempoen. Vi sykler master til toppen av knekkeren i starten av Gamleveien.

Torsdag finner vi oss en bakke vi kan kose oss i. Oppmøte kl. 18 på Brekke.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>