Klubbritt nummer 3: Fornebusprinten

12 karer stilte opp på Forneburingen for å gjøre opp om prestigefylte spurtpoeng for hver tredje runde. Hans tok oppskriftsmessig første spurt foran Øyvind og Erik T. Etter runde 4 ble det kjørt såpass hardt i front av lokomotivet Jon-Tommy at feler fikk problemer med å henge på. På spurt nr. 2 var hovedfeltet redusert til 5 mann og blant annet var Hans og Erik S hektet av. De resterende spurtene tok Øyvind og Erik T og Hans-Jørgen byttet på øvrige pallplasser. Kjetil pungterte og fikk godkjent da han syklet de siste 4 rundene etter slangebytte og fikk følge av Erik S, Jon-Tommy og Øyvind. Uten protester foreløpig men det går diskusjoner om antall runder da enkelte ble innkjørt med en runde. Da blir resultatet stående slik:

12. Thomas N DNF
11. Even (gjest fra OSI, bror til Thomas)
10. Kjetil
9. Jostein
8. Konrad
7. Kyrre
6. Jon Tommy
5. Erik S (1p)
4. Hans (3p)
3. Hans-Jørgen (6p)
2. Erik T (9p)
1. Øyvind B (17p)

2 comments to Klubbritt nummer 3: Fornebusprinten

  • Den ensomme rytter  says:

    Protest : Spurt 1 , er byttet om eriks og erikt
    (Hans falt av etter spurt 1 jeg falt av etter spurt 2.)

    • Thomas K  says:

      Det er ordnet

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>